Spoed buiten openingstijden

TANDZORG.NL is voor eigen patiƫnten 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar bij spoedgevallen. Tijdens openingsuren van de praktijk helpt een van onze receptionisten u graag verder.

Het kan altijd voorkomen dat u buiten openingsuren van TANDZORG.NL onverhoopt toch te maken krijgt met een ongeluk of pijnklacht.
In dit geval kunt u contact opnemen met TANDZORG.NL via ons spoednummer: 0900-7876663.

In veel gevallen is het door zelfhulp mogelijk een bezoek aan de tandarts uit te stellen tot de eerstvolgende werkdag. Wanneer u het spoednummer belt, kunt u middels een keuzemenu kiezen voor zelfhulpinstructies bij de meest gangbare klachten (keuze 1 tot en met 4). U kunt er uiteraard ook voor kiezen om te overleggen met een van de medewerkers van TANDZORG.NL (keuze 5).
De medewerker die u aan de telefoon krijgt, kan door een beveiligde verbinding inloggen in uw patiƫntdossier en samen met u kijken naar de mogelijke oorzaak van uw klacht. Mocht na overleg blijken dat uw klacht geen uitstel verdraagt tot de eerstvolgende werkdag dan staat er altijd een tandarts stand-by om u te helpen.