Spoed buiten openingstijden

TANDZORG.NL is voor eigen patiënten 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar bij spoedgevallen. Tijdens openingsuren van de praktijk helpt een van onze receptionisten u graag verder.

Het kan altijd voorkomen dat u buiten openingsuren van TANDZORG.NL onverhoopt toch te maken krijgt met een ongeluk of pijnklacht. Beluister in dit geval het hele bericht op ons antwoordapparaat.

Wat is een spoedgeval?
Als u plotseling last krijgt van heftige pijn, een ontsteking die zich snel uitbreidt, door een ongeval een tand verliest of een heftige nabloeding na een behandeling spreken we van een spoedgeval.

In veel gevallen is het door zelfhulp mogelijk een bezoek aan de tandarts uit te stellen tot de eerstvolgende werkdag. Wanneer u het spoednummer belt, kunt u middels een keuzemenu kiezen voor zelfhulpinstructies bij de meest gangbare klachten (keuze 1 tot en met 4). U kunt er uiteraard ook voor kiezen om te overleggen met een van de medewerkers van TANDZORG.NL (keuze 5).
De medewerker die u aan de telefoon krijgt, kan door een beveiligde verbinding inloggen in uw patiëntdossier en samen met u kijken naar de mogelijke oorzaak van uw klacht. Mocht na overleg blijken dat uw klacht geen uitstel verdraagt tot de eerstvolgende werkdag dan staat er altijd een tandarts stand-by om u te helpen.

Houdt hierbij alvast rekening met de volgende vragen:
• Heeft u nu corona?
• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
• Bent u in thuisisolatie?
Is uw antwoord op 1 van deze vragen “ja” dan zullen wij met u zoeken naar een passende oplossing.