Wij zijn op zoek naar enthousiaste tandartsassistenten

Ben jij die gezellige aanpakker die ons team compleet maakt? Spring aan boord en laat zien dat je lult en poetst!

TANDZORG.NL is namelijk op zoek naar een enthousiaste tandartsassistent om ons team te versterken. In deze functie speel je een belangrijke rol in het soepel laten lopen van onze praktijk en het bieden van een fijne service aan onze patiënten.

WERKZAAMHEDEN:
-Assisteren tijdens verschillende tandheelkundige ingrepen. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor de sterilisatie van de instrumenten.
-Voorlichting geven: Je informeert patiënten over o.a. behandelingen, zodat zij goed geïnformeerd zijn en met vertrouwen plaatsnemen in de stoel.

Wat wij vragen

WAT WIJ VRAGEN:
-Zin in een nieuwe uitdaging: We zoeken iemand die gemotiveerd is om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. En bieden de mogelijkheid om door te groeien tot (paro) preventie assistent.
-Een collega waar je mee kan lachen: Bij TANDZORG.NL hechten we waarde aan een positieve en leuke werksfeer, waarin collega’s elkaar ondersteunen en plezier hebben.
-Gediplomeerd als tandartsassistent is een groot voordeel, maar geen vereiste. We zorgen voor een gedegen inwerkperiode, zodat je vertrouwd raakt met onze werkwijze.
-Kennis van het Exquise is wenselijk, maar ook hier geldt dat we je hierin kunnen opleiden.
-Minimaal 2-3 dagen inzetbaar.

Wat wij bieden

WAT WIJ BIEDEN:
-Een gezellig en goed op elkaar ingespeeld collegiaal team
-Een leuk salaris
-Reiskosten worden vergoed.
-Kom je met de auto? Dan is er ruimte om gratis te parkeren op ons parkeerterrein achter de praktijk, ook als je een elektrische auto rijdt.
-Genoeg vakantiedagen. Hard werken lukt niet zonder ook even op te laden.
-Werktijden in overleg. Onze openingstijden zijn: maandag en dinsdag van 07.00 tot 19.00, woensdag van 07.00 tot 15.00, donderdag en vrijdag van 07.00 tot 13.00 en zaterdag van 09.00 tot 14.00.

Wil jij deel uitmaken van een team dat jouw inzet waardeert en waar je samen met je collega’s kunt lachen? Dan is deze vacature iets voor jou!

We kijken uit naar jouw reactie via info@tandzorg.nl.