Vacature mondhygiënist

Ben jij die enthousiaste aanpakker van een mondhygiënist die ons team compleet maakt? Spring aan boord en laat zien dat je lult en poetst!

TANDZORG.NL is namelijk op zoek naar een enthousiaste mondhygiënist om ons team te versterken. In deze rol speel je een belangrijke rol in het soepel laten verlopen van onze praktijk en het bieden van een fijne service aan onze patiënten.

Twee mondhygiënisten en een preventie assistent gaan binnenkort met zwangerschapsverlof. Wegens de volle agenda’s en voldoende behandelkamers heeft langdurige samenwerking de voorkeur.

De mondhygiënisten behandelen met ultrasoon, handinstrumentarium, watergekoelde laser (zie www.geniusdental.dk)  en air flow apparatuur. In iedere behandelkamer is een röntgenapparaat aanwezig.

 

 

 

Werkzaamheden

– Door actieve samenwerking met collega mondhygiënisten, tandartsen en kaakchirurg op onze locatie zijn er extra behandelmogelijkheden bij voorbeeld ten aanzien van implantologie. We hebben uitstekende faciliteiten binnen de praktijk, waaronder air-flow en laser. De Genius laser is een belangrijk onderdeel van de behandelingen bij TANDZORG.NL. De behandelingen zijn minder pijnlijk voor de cliënt en kunnen in minder tijd worden gedaan doordat tandsteen makkelijk kan worden verwijderd waardoor de mondhygiënisten sneller en efficiënter kan werken. De lasers (beschikbaar in 5 behandelkamers) kunnen worden gebruikt na interne training binnen de praktijk.
-Voorlichting geven: Je informeert patiënten over preventie en behandelingen, zodat zij goed geïnformeerd zijn en met vertrouwen plaatsnemen in de stoel.
-Advies en verkoop: Je biedt advies over mondhygiëne artikelen en draagt bij aan de verkoop ervan, zodat onze patiënten de juiste producten kunnen verkrijgen voor een gezonde mond.

Wat wij vragen

-Zin in een nieuwe uitdaging: We zoeken iemand die gemotiveerd is om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen.
-Een collega waar je mee kan lachen: Bij TANDZORG.NL hechten we waarde aan een positieve en leuke werksfeer, waarin collega’s elkaar ondersteunen en plezier hebben.
-Gediplomeerd als mondhygiënist.
-Goede kennis van Nederlands en Engels.
-Kennis van het Exquise is wenselijk, maar geen vereiste. We zorgen voor een gedegen inwerkperiode, zodat je vertrouwd raakt met onze werkwijze.
-Minimaal 2-3 dagen inzetbaar.

Wat wij bieden

-Een gezellig en goed op elkaar ingespeeld collegiaal team
-Een goede beloning als ZZP-er of in loondienst
-Reiskosten worden vergoed
-Kom je met de auto? Dan is er ruimte om gratis te parkeren op ons parkeerterrein achter de praktijk, ook als je een elektrische auto rijdt.
-Genoeg vakantiedagen. Hard werken lukt niet zonder ook even op te laden.
-Recent afgestudeerden mondhygiënisten krijgen een interne opleiding.
-We behandelen zes tot acht uur per dag, bij voorkeur minimaal drie werkdagen in ruime behandelkamers met uitzicht naar buiten. Werkdagen in overleg is mogelijk.
-Voor gewassen en gestreken praktijkkleding wordt gezorgd
-Pauze en lunch zijn mogelijk in onze kantine

Wil jij deel uitmaken van een team dat jouw inzet waardeert en waar je samen met je collega’s kunt lachen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Een afspraak via info@tandzorg.nl is snel gemaakt. We bekijken de praktijk, je ontmoet collega’s, je stelt al je vragen en onderzoeken wat we elkaar kunnen bieden. Je bent welkom!

We kijken uit naar jouw reactie via info@tandzorg.nl.