Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsgerichte mondhygiënist

Ben jij die enthousiaste aanpakker van een mondhygiënist die ons team compleet maakt? Spring aan boord en laat zien dat je lult en poetst!

TANDZORG.NL is namelijk op zoek naar een enthousiaste mondhygiëniste om ons team te versterken. In deze rol speel je een belangrijke rol in het soepel laten verlopen van onze praktijk en het bieden van een fijne service aan onze patiënten.

WERKZAAMHEDEN:
– Door nauwe samenwerking met Tandzorg Chirurgie zijn er extra behandelmogelijkheden zoals parochirurgie. We hebben uitstekende faciliteiten binnen de praktijk, waaronder laser. Laser biedt meer comfort tijdens de behandelingen voor de patiënt en voor de behandelaar.
-Voorlichting geven: Je informeert patiënten over preventie en behandelingen, zodat zij goed geïnformeerd zijn en met vertrouwen plaatsnemen in de stoel.
-Advies en verkoop: Je biedt advies over mondhygiëne artikelen en draagt bij aan de verkoop ervan, zodat onze patiënten de juiste producten kunnen verkrijgen voor een gezonde mond.

WAT WIJ VRAGEN:
-Zin in een nieuwe uitdaging: We zoeken iemand die gemotiveerd is om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen.
-Een collega waar je mee kan lachen: Bij TANDZORG.NL hechten we waarde aan een positieve en leuke werksfeer, waarin collega’s elkaar ondersteunen en plezier hebben.
-Gediplomeerd als mondhygiënist.
-Kennis van het Exquise is wenselijk, maar geen vereiste. We zorgen voor een gedegen inwerkperiode, zodat je vertrouwd raakt met onze werkwijze.
-Minimaal 2-3 dagen inzetbaar.

WAT WIJ BIEDEN:
-Een gezellig en goed op elkaar ingespeeld collegiaal team
-Een leuk salaris
-Reiskosten; we zitten in hartje centrum van Rotterdam, kom je met de auto? Dan is er ruimte om gratis te parkeren bij ons achter de kantoor, ook voor je elektrische auto.
-Genoeg vakantiedagen. Hard werken lukt niet zonder ook even op te laden.
-Recent afgestudeerden mondhygiënisten krijgen een interne opleiding en een contract om in loondienst te werken aangeboden. Een ervaren mondhygiënist kan zowel in loondienst als zelfstandig aan de slag.
– We behandelen 6 uur per dag en werken in shifts van 07.00 uur tot 13.00 of 13.00 uur tot 19.00 uur. Werkdagen in overleg is mogelijk.

Wil jij deel uitmaken van een team dat jouw inzet waardeert en waar je samen met je collega’s kunt lachen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Stuur je cv en een motivatiebrief naar info@tandzorg.nl t.a.v. Nermina Cocalic. We kijken uit naar jouw reactie! Voor vragen over de vacature kan je altijd even bellen naar de praktijk en vragen naar Nermina Cocalic. Of stuur een e-mail met jouw vraag naar info@tandzorg.nl.