Alle behandelingen onder één dak

Implantaat
Een implantaat wordt gebruikt voor de behandeling van gedeeltelijk en volledig onbetande patiënten. Een implantaat lijkt op een titanium schroefje en is te vergelijken met een kunstwortel, die op de plaats gezet kan worden van de wortel van de tand of kies die in uw gebit verloren is gegaan.
Door:
Mondhygiëne
In de mond komen veel verschillende soorten bacteriën voor. Deze hechten zich ook aan de tanden en kiezen in de mond. Dit wordt tandplaque genoemd. Als tandplaque langdurig op de tanden en kiezen blijft zitten, wordt het tandsteen en kunnen gaatjes en tandvleesontsteking ontstaan.
Door:
Brug
Een brug verbindt gebitselementen over een ontbrekende tand of kies heen, of over meerdere ontbrekende tanden of kiezen en wordt vastgezet op ‘pijlers’. Dit zijn afgeslepen tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte van de ontbrekende tand of kies.
Door:
Kroon
Door slijtage, ongevallen of tandbederf kan een kies of tand moeten worden vervangen door een kroon. Een kroon is een kapje van porselein dat we over een afgeslepen tand of kies aanbrengen en is bedoeld als duurzame vervanging van de tand of kies.
Door:
Prothese
Is uw bestaande prothese aan vervanging toe? Onze klinisch prothese technici, Jane Simin of Ron van Kooten maken samen met u een prothese van hoogwaardige kwaliteit die geheel afgestemd is op uw wensen.
Door:
Gebitsbeschermers
Tijdens contactsporten en sommige balsporten is het nodig de tanden te beschermen tegen impact. De 'kant en klaar' bitjes die in de winkel te verkrijgen zijn, bieden onvoldoende bescherming vanwege de slechte pasvorm. Belangrijk is een goede aansluiting, strak rondom de tanden en deels over het tandvlees (immers onder het tandvlees liggen de wortels van de tanden), dit zorgt voor een betere bescherming.
Door:
Bleken
Voor het bleken van uw gebit maken wij gebruik van bleeklepels (thuisbleken). Het resultaat van bleken hangt af van de basiskleur van uw tanden.
Door:
Cosmetisch consult
Veel mensen vinden het uiterlijk van hun gebit belangrijk, wij ook. Bij TANDZORG.NL creëren we graag samen met u, uw persoonlijk ideale glimlach op een tandheelkundig verantwoorde manier.
Door:
Spleetje tussen de tanden
Een diasteem (extra ruimte tussen twee of meer tanden) ervaren de meeste mensen als storend tussen de twee voortanden in de bovenkaak.
Door:
Facings
Wilt u een mooi, regelmatig gebit en is een beugel in uw geval geen optie, dan is een facing een goed alternatief. Met een facing kunnen we de vorm of kleur van uw tanden aanpassen.
Door:
Mondzorg voor kinderen
Bij TANDZORG.NL vinden wij het belangrijk uw kind van jongs af aan te begeleiden en om samen met de ouders/verzorgers te streven naar een gezonde kindermond.
Door:
Periodieke controle
Tijdens de periodieke gebitscontrole beoordeelt de tandarts de gezondheid van uw mond.
Door:
Vulling
TANDZORG.NL maakt voor het vullen van gaatjes of het repareren van vullingen in de meeste gevallen gebruik van composiet.
Door:
Sealen
Sealen is een preventieve en pijnloze behandeling voor jong en oud, die de kiezen op die plaatsen afdekt waar ze het meest gevoelig zijn voor gaatjes, namelijk in de groeven en putjes.
Door:
Extractie
Extractie is het officiële woord voor het trekken van tanden of kiezen. Als het technisch en financieel enigszins mogelijk is, richt TANDZORG.NL zich in eerste instantie op het herstel en behoud van uw eigen gebit.
Door:
Wortelkanaalbehandeling
Tanden en kiezen bestaan uit een kroon en één of meer wortels. De wortels zitten onder het tandvlees in de kaak verankerd. In elke wortel loopt een kanaal: het zenuw- of wortelkanaal. Hierin zitten zenuwvezels en kleine bloedvaten. Als dit weefsel onherstelbaar beschadigd is, bijvoorbeeld na een ongeval, of ontstoken is, voert de tandarts een wortelkanaalbehandeling uit.
Door:

Kunst in de praktijk

Omdat TANDZORG.NL (regionale) kunst een warm hart toedraagt, kunt u, verspreid over de praktijk, veel kunstwerken bewonderen. Soms ruilen we desgevraagd ook behandelingen voor kunst. Zo heeft Q.S. Serafijn een verhalenbundel geschreven. De titel van deze bijzondere verhalenbundel is heel toepasselijk: ‘Trekken’. Aan deze verhalenbundel hebben verder beeldend kunstenaar Joep van Lieshout (Atelier van Lieshout, AVL) en typograaf Marc Vleugels (Studio 3005) meegewerkt. “Trekken” ligt bij de receptie en onze bezoekers mogen deze bundel gratis mee naar huis nemen.

U kunt kunst van de onderstaande kunstenaars bewonderen in onze praktijk:

Allard Budding
Bert Frings
Donnie Gerhardus
Albert Goederond
Coba de Graaf
D.P. van Huizen
Rien Jansen
Sigmund de Jong
Wink van Kempen
Ine Lamers
C.H. van Leeuwen
Erik van Lieshout
Joep van Lieshout
Marieke van der Lippe
Alex Meidam
Peter Redert
Ewoud van Rijn
QS Serafijn
Ullie Siecaup
Hulya Yilmaz

 

Gratis parkeren

U kunt gratis parkeren op de binnenplaats achter onze praktijk. Uiteraard mag u hier enkel parkeren voor de duur van de afspraak.

De toegangspoort bevindt zich naast de ingang van de praktijk op de Mathenesserlaan 194. U drukt op de bel en ons receptieteam opent de poort. U vindt de gereserveerde parkeerplaatsen direct links naast de ingang met de aanduiding BEZOEKERS TANDZORG.NL.

Nadat u uw auto heeft geparkeerd, loopt u via dezelfde weg terug naar de ingang van onze praktijk op nummer 192.

Aanmeldscherm

Om de afspraken zo efficiënt mogelijk in te plannen en u een herinnering voor uw afspraak te sturen, is het voor ons van belang dat wij over uw juiste telefoonnummer en e-mail adres beschikken. U kunt dit nakijken tijdens het aanmelden voor uw afspraak op ons aanmeldscherm.

Tandzorg.nl Rotterdam

Praktijk

Mathenesserlaan 192-194
3014 HE Rotterdam
Plan uw route

Eigen parkeerplaatsen!

Telefoon: 010-4361604

Kantoor

Nieuwe Binnenweg 149B
3014 GK Rotterdam

Correspondentie

Postbus 25102
3001 HC Rotterdam

Meld je aan
Openingstijden
Maandag
08.00 - 15.00
Dinsdag
07.00 - 15.00
Woensdag
07.00 - 15.00
Donderdag
07.00 - 15.00
Vrijdag
07.00 - 14.00
Zaterdag
09.00 - 14.00