Gratis parkeren en opladen

U kunt gratis parkeren op de binnenplaats achter onze praktijk. Uiteraard mag u hier enkel parkeren voor de duur van de afspraak.

De toegangspoort bevindt zich naast de ingang van de praktijk op de Mathenesserlaan 194. U drukt op de bel en ons receptieteam opent de poort. U vindt de gereserveerde parkeerplaatsen direct links naast de ingang met de aanduiding BEZOEKERS TANDZORG.NL.

Nadat u uw auto heeft geparkeerd, loopt u via dezelfde weg terug naar de ingang van onze praktijk op nummer 192.

Indien u een elektrische auto heeft, kunt u gratis gebruik maken van onze oplaadpunten.

Aanmeldscherm

Om de afspraken zo efficiënt mogelijk in te plannen en u een herinnering voor uw afspraak te sturen, is het voor ons van belang dat wij over uw juiste telefoonnummer en e-mail adres beschikken. U kunt dit nakijken tijdens het aanmelden voor uw afspraak op ons aanmeldscherm.

Kunst in de praktijk

Omdat TANDZORG.NL (regionale) kunst een warm hart toedraagt, kunt u, verspreid over de praktijk, veel kunstwerken bewonderen. Soms ruilen we desgevraagd ook behandelingen voor kunst. Zo heeft Q.S. Serafijn een verhalenbundel geschreven. De titel van deze bijzondere verhalenbundel is heel toepasselijk: ‘Trekken’. Aan deze verhalenbundel hebben verder beeldend kunstenaar Joep van Lieshout (Atelier van Lieshout, AVL) en typograaf Marc Vleugels (Studio 3005) meegewerkt. “Trekken” ligt bij de receptie en onze bezoekers mogen deze bundel gratis mee naar huis nemen.

U kunt kunst van de onderstaande kunstenaars bewonderen in onze praktijk:

Allard Budding
Bert Frings
Donnie Gerhardus
Albert Goederond
Coba de Graaf
D.P. van Huizen
Rien Jansen
Sigmund de Jong
Wink van Kempen
Ine Lamers
C.H. van Leeuwen
Erik van Lieshout
Joep van Lieshout
Marieke van der Lippe
Alex Meidam
Peter Redert
Ewoud van Rijn
QS Serafijn
Ullie Siecaup
Hulya Yilmaz

 

EEN KROON = EEN NACHTZOEN

Uw kroon=een nachtzoen

Uw oude gouden kroon is een nachtzoen waard. De actie ‘Eén Kroon=Eén Nachtzoen’ zorgt er namelijk voor dat ouders (en broertjes/zusjes) in het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam kunnen overnachten zodat zij hun kind in het ernaast gelegen Sophia Kinderziekenhuis een nachtzoen kunnen brengen. Een ritueel dat voor iedereen, maar vooral voor kinderen die in het ziekenhuis liggen, zo belangrijk is. U kunt aan deze sympathieke actie van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam deelnemen door het doneren van uw oude gouden kroon. Zo hebben de oude gouden kronen van onze patiënten al een aantal nachtzoenen kunnen sponsoren!

Tandzorg.nl Rotterdam

Praktijk

Mathenesserlaan 192-194
3014 HE Rotterdam
Plan uw route

Eigen parkeerplaatsen!

Telefoon: 010-4361604

Kantoor

Nieuwe Binnenweg 149B
3014 GK Rotterdam

Correspondentie

Postbus 25102
3001 HC Rotterdam

Maak een afspraak
Openingstijden
Maandag
07.00 - 19.00
Dinsdag
07.00 - 19.00
Woensdag
07.00 - 15.00
Donderdag
07.00 - 13.00
Vrijdag
07.00 - 13.00
Zaterdag
09.00 - 14.00